Procesvideo

airco well® klimarens - et rensesystem som giver et alsidigt rengøringsresultat

Opnå fantastiske resultater med vores effektive højtryksmetode!


Højtryksrens af klimaanlæggets fordamper sikrer et optimalt rengøringsresultat og et sundere indeklima i kabinen. Fordamperen kan huse viruspartikler, bakterier og skadelige svampesporer som bliver blæst direkte ind i kabinen hver gang blæseren tændes. airco well® sørger for 100% sund luft i køretøjet, beskytter helbredet og sikrer tryghed og kørekomfort.

Find et værksted

Find et airco well® værksted i nærheden af dig.
 

Sådan fungerer det...

1. vælg mærke og køretøjstype
2. Indtast by eller postnummer
3. søg
4. find værksted
5. anmode om en aftale!

Klimaanlagen-Reinigung_996 und 994Rengøring af fordamper og pollenfilterkasse

Et klimaanlæg har to punkter, hvor det er særligt udsat for udefrakommende forureninger. airco well® rensesystemet er derfor opdelt i to rengøringsprocesser der sammen giver det mest effektive rengøringsresultat:

Verschmutzungen Pollenfilter und Verdampfer


VDI-anbefaling: rengør klimaanlægget én gang årligt for at sikre et sundere indeklima

Eksperter anbefaler at klimaanlægget bliver renset 1-2 gange årligt, hvilket blot er ét af mange professionelle evalueringer, som danner grundlag for airco well®-konceptet.

Foreningen af tyske ingeniører (VDI) anbefaler bl.a. regelmæssig rengøring af køretøjets klimaanlæg i deres retningslinje 6032, som omfatter regler for hygiejne i køretøjers ventilationssystemer.

gui-labTestet og certificeret

I overensstemmelse med kravene i VDIs retningslinje 6032, har det tyske forbund for miljøingeniører og laboratorier (GUI-LAB) testet og certificeret hele rengøringsprocessen.

En succesfuld rengøringsproces vurderes altid ud fra de følgende fire komponenter i Sinner’s Circle-modellen: manuelt arbejde, tid, kemi og temperatur.

airco well® er en kombination af manuelt arbejde (højtryksrensning af fordamper og rens af pollenfilterkasse) og kemi (allergi- og miljøvenlige produkter), som sammen giver det mest effektive og skånsomme rengøringsresultat.

Rengøring af pollenfilterkassen

Hvorfor er det vigtigt at rengøre pollenfilterkassen?
Pollenfilteret sikrer, at forureninger udefra ikke når ind til fordamperen og videre ind til passagererne i kabinen. De filtrerede partikler samler sig omkring filteret, og når filteret udskiftes falder disse partikler typisk ned i pollenfilterkassen. Det er derfor især vigtigt, at pollenfilterkassen renses grundigt før at det nye filter indsættes.
Hvordan fungerer rengøringen af pollenfilterkassen?
Vores 996 rensemiddel er specialudviklet til rengøring af pollenfilterkassen og er en rengøringsaerosol med sprøjtesonde. Når det gamle pollenfilter fjernes, sprøjtes pollenfilterkassen og de øvrige luftkanaler grundigt for at sikre det bedste resultat.
Hvad er resultatet af rengøringen?
Hvad gør pollenfilterrensningen? Rengøringen af pollenfilterkassen med vores 996 rensemiddel sikrer et fantastisk og langvarigt resultat og sørger for at dit nye pollenfilter fungerer optimalt i en længere periode.

Rengøring af fordamperen

Hvorfor er det vigtigt at rengøre fordamperen?
Fugt og snavs samler sig inde i fordamperens små lameller, som derfor fungerer som en ideel grobund for svampedannelse og bakterieformering. Svamp og bakterier bliver derfor blæst direkte ind til passagererne i kabinen og kan påvirke både helbred og køresikkerhed.
Hvordan fungerer rengøringen af fordamperen?
Vores specialudviklede 994 fordamperrens sprøjtes direkte på fordamperen ved hjælp af vores kraftige trykpistol. Dette sikrer, at snavs og forureninger bliver fjernet hurtigt og effektivt.
Hvad er resultatet af rengøringen?
Det kraftige sprøjtetryk gør, at alle skadelige mikroorganismer bliver skyllet grundigt væk. Den hurtigtvirkende væske renser aktivt fordamperen helt ned til det mindste hjørne og fjerner dén biofilm som mikroorganismerne har dannet. Resultatet er fantastisk og kan allerede mærkes ved første køretur.
 

Har du yderligere spørgsmål til airco well®?