KLIMAANLÆGGET ER TÆNDT..
MEN ER DET BLEVET RENSET?

airco well® klimarens - nøglen til et sundere indeklima

Klimaanlægget kan være skyld i en række problemer i køretøjet

Lüftungsschlitz im Auto mit schematischer Darstellung von Bakterien, Keimen und Pilzen

Føler du, at luften i kabinen bliver tungere jo længere du kører? Døjer du med forkølelsessymptomer når du kører længere strækninger?

Oplever du, at der begynder at lugte i kabinen, når du tænder for klimaanlægget? Oplever du problemer med at afdugge dine ruder? Fornemmer du en generel forringelse af dit køretøjs ydeevne? Eller er det bare ved at være længe siden, at du har renset dit klimaanlæg?

airco well® er et rensesystem til klimaanlægget som kan give et alsidigt resultat. Rensen dræber og fjerner bl.a. mug og skimmelsvamp dybt inde i klimaanlægget og giver det reneste og sundeste indeklima i kabinen. Derudover sikrer rensen også en bedre brændstoføkonomi og længere rækkevidde i el- og hybridkøretøjer.

airco well® klimarens - mere end bare udskiftning af pollenfilter

Det er ikke nok bare at udskifte pollenfilteret for at forebygge indeklimaforurening. Det er nemlig vigtigt, at fordamperen renses meget grundigt. airco well®s fordamperrens garanterer det mest grundige rengøringsresultat.

Find et værksted i nærheden

Find et airco well® værksted i nærheden af dig.
 

Følg disse trin:

1. Vælg mærke og køretøjstype
2. Vælg ''DK'' og indtast derefter postnummer eller by
3. Klik ''Søg''
4. Find nærmeste værksted
5. Kontakt værksted"

airco well®: fordele

Biozidfrei
Biocidfri

Minimerer sundhedsrisici takket være biocidfri rengøring uden desinfektion.

Leistung
Forbedret ydeevne

Forbedrer klimaanlæggets ydeevne og sikrer dermed en bedre brændstoføkonomi og længere rækkevidde i el- og hybridbiler.

Gerüche
Sundere indeklima

Dræber og fjerner skimmelsvamp og andre skadelige mikroorganismer dybt inde i fordamperen, som bl.a. kan føre til helbredsproblemer og dårlig lugt i kabinen.

Atemluft
Allergi- og miljømærkede produkter

Vi investerer meget tid og energi i eksterne tests for at sikre, at vores produkter altid er i overensstemmelse med de højeste europæiske sundheds- og miljøstandarder.

VDI-anbefaling: rens klimaet minimum én gang årligt for at sikre et sundere indeklima

Foreningen af tyske ingeniører (VDI) anbefaler regelmæssig rengøring af køretøjets klimaanlæg i retningslinjen 6032, hvori der bl.a. anbefales; ’’(…) regelmæssig og korrekt rengøring af klimaanlæg og tilhørende filtre for at forbedre luftkvaliteten i køretøjet og minimere sundhedsrisici.’’ OBS: allergikere eller kronisk syge kan have behov for endnu hyppigere rengøring.

Testet og certificeret af eksterne institutioner
– derfor kan du stole trygt på airco well®

GUI-LAB
GUI-LAB

GUI-LAB har testet og certificeret rensemetoden i henhold til VDIs retningslinje 6032.

TÜV
TÜV Thüringen

TÜV Thüringen bekræfter, at højtryksrensen af fordamperen kan øge klimaanlæggets luftgennemstrømning med op til 22%.

ECARF
European Centre of Allergy Research Foundation (ECARF)

airco well® produkterne er certificeret og kvalitetsmærket af ECARF, hvilket indikerer, at produkterne er allergi- og miljøvenlige.

Få dit klimaanlæg rengjort skånsomt og effektivt!

Desinfektionsmiddel til rens af klimaanlægget - ja eller nej?

Det har længe været almindelig praksis at rense klimaanlægget med desinfektionsmiddel, men dette har vist sig at være direkte farligt.

Det skyldes bl.a., at desinfektionsmiddel primært laves på en base af enten alkohol, klorin eller hydrogenperoxid som kan beskadige klimaanlæggets komponenter. Derudover udleder midlerne også nogle dampe, som både kan være brandfarlige og forårsage markante helbredsproblemer på sigt.

Lüftungsschlitz im Auto mit schematischer Darstellung von Bakterien, Keimen und Pilzen

Hvorfor er regelmæssig rengøring af klimaanlægget vigtig?

Det er vigtigt at rense og vedligeholde klimaanlægget for at forebygge en lang række problemer. Hvis du forsømmer dit klimaanlæg kan det få konsekvenser som:

1. Dårligt indeklima: hvis klimaanlægget ikke bliver renset regelmæssigt, kan fordamperen samle skimmel, mug, støv, pollen og andre mikroorganismer. Hver gang du tænder for blæseren i køretøjet, spredes disse organismer rundt i kabinen og kan få konsekvenser for passagerernes helbred.

2. Forringet ydeevne: hvis klimaanlægget er fyldt med skidt og snavs skal det arbejde hårdere for at opretholde temperaturniveauet i køretøjet. Dette kan både påvirke og gøre skade på flere af køretøjets komponenter, som bl.a. klimaanlægget selv, kompressoren, batteriet, motoren og/eller rækkevidden i el- og hybridkøretøjer.

3. Reparationer og høje omkostninger: forsømmelse af klimaanlægget kan føre til større omkostningstunge reparationer eller i værste fald udskiftning af hele anlægget.

 

Har du yderligere spørgsmål til airco well®?