Aftryk

Oplysninger i henhold til § 5 TMG

TUNAP GmbH & Co. KG

Bürgermeister-Seidl-Strasse 2

D - 82515 Wolfratshausen

Handelsregister: HRA 52 062

Registerdomstol: Amtsretten i München


Repræsenteret af:

TUNAP Deutschland Vertriebs GmbH

Bürgermeister-Seidl-Strasse 2

D - 82515 Wolfratshausen


Repræsenteret af:

Maximilian Buchner, Oliver Graetsch

Handelsregister: HRB 43 469

Registerdomstol: Amtsretten i München

Kontakt

Telefon: +49 (0)8171 / 16 00 - 0

Fax: +49 (0)8171 / 16 00 - 40

E-mail: info@tunap.com

Internet: www.tunap.com

Moms-id

Momsidentifikationsnummer i henhold til §27 a Umsatzsteuergesetz:

DE 131 706 706

Redaktionelt ansvarlig

Florian Wagner

Bürgermeister-Seidl-Strasse 2

82515 Wolfratshausen

Vi er ikke villige eller forpligtede til at deltage i tvistbilæggelsesprocedurer ved et forbrugervoldgiftsnævn.

Ansvar for indhold

Som tjenesteudbyder er vi ansvarlige for vores eget indhold på disse sider i overensstemmelse med den generelle lovgivning i henhold til § 7 (1) i den tyske telemedielov (TMG). I henhold til §§ 8 til 10 TMG er vi dog ikke forpligtet som tjenesteudbyder til at overvåge transmitterede eller lagrede tredjepartsoplysninger eller til at undersøge omstændigheder, der indikerer ulovlig aktivitet.

Forpligtelser til at fjerne eller blokere brugen af oplysninger i overensstemmelse med generelle love forbliver upåvirket af dette. Ansvar i denne henseende er dog først muligt fra det tidspunkt, hvor en konkret overtrædelse af loven bliver kendt. Hvis vi bliver opmærksomme på tilsvarende overtrædelser, vil vi straks fjerne dette indhold.

Ansvar for links

Vores hjemmeside indeholder links til eksterne hjemmesider fra tredjeparter, hvis indhold vi ikke har nogen indflydelse på. Derfor kan vi ikke påtage os noget ansvar for dette eksterne indhold. Den respektive udbyder eller operatør af siderne er altid ansvarlig for indholdet af de linkede sider. De linkede sider blev kontrolleret for mulige lovovertrædelser på tidspunktet for linkningen. Ulovligt indhold var ikke genkendeligt på tidspunktet for linket.

En permanent overvågning af indholdet på de linkede sider er dog ikke rimelig uden konkrete indikationer på en lovovertrædelse. Hvis vi bliver opmærksomme på lovovertrædelser, vil vi straks fjerne sådanne links.

Ophavsret

Indholdet og værkerne, der er oprettet af webstedsoperatørerne på disse sider, er underlagt tysk lov om ophavsret. Kopiering, behandling, distribution eller enhver form for kommercialisering af sådant materiale uden for rammerne af loven om ophavsret kræver forudgående skriftligt samtykke fra den respektive forfatter eller skaber. Downloads og kopier af denne side er kun tilladt til privat, ikke-kommerciel brug.

For så vidt som indholdet på dette websted ikke blev oprettet af operatøren, respekteres tredjeparts ophavsret. Især er tredjepartsindhold markeret som sådan. Hvis du alligevel bliver opmærksom på en krænkelse af ophavsretten, bedes du informere os herom. Hvis vi bliver opmærksomme på overtrædelser, vil vi straks fjerne sådant indhold.