Bliv airco well® partner

Bliv partner

Vind nye kunder og øg din omsætning som certificeret airco well®-partner.

airco well Händler werden

Information til airco well®-partnere

Her finder du information om rengøring af klimaanlæg, herunder også svar på de hyppigste spørgsmål, som kan blive stillet i forbindelse med både pollenfilter og fordamper, lidt om selve rengøringsprocessen og airco well®s sundheds- og miljømæssige påvirkning. Derudover finder du også arbejdsanvisninger i form af videoer og trin-for-trin instruktioner.

Das airco well® Klimaanlagen Reinigungssystem

airco well® klimarens

I årevis er køretøjers klimaanlæg blevet renset med airco well® på autoværksteder verden over - se selv her: airco well® dræber og fjerner skadelige mikroorganismer i kabinen og sørger for et sundere indeklima.

airco well®...

  • Forhindrer dannelse af ubehagelige lugte
  • Er fri for biocider og dermed miljø- og sundhedsvenlig
  • Er fri for allergifremkaldende farve- og duftstoffer (ECARF-certificeret: European Centre for Allergy Research Foundation)
  • Øger klimaanlæggets luftgennemstrømning (TÜV-certificeret)
  • Er i overensstemmelse med VDI-retningslinje 6032 for regelmæssig rengøring af klimaanlæg

Nyt airco well-værktøj

Innovativ rengøring af pollenfilterkassen med vores nye airco well®-værktøj

Det nye 998 Hygiene Cleaner Pollen Filter Box Tool sikrer grundig rengøring af pollenfilterkassen, hver gang kabineluftfilteret skiftes.

Takket være en særlig skumteknologi er rengøringskluden optimalt fugtet og fjerner effektivt mikroorganismer som bakterier, pollen, bakterier og svampe, samtidig med at klimaanlæggets komponenter beskyttes - den perfekte løsning til hygiejnisk ren luft i bilen!

 

Vores webshop

Er du bekendt med vores webshop? Som certificeret airco well®-partner kan du nemt og hurtigt tilgå alle airco well®-produkterne på shoppen - alt fra rengøringsmidler til værktøj.