Har du nogle forslag eller spørgsmål?

Så er du kommet til det rette sted.

Kontakt os nu!

Vores supportteam er klar til at besvare dine spørgsmål og bekymringer. Brug venligst kontaktformularen nedenfor til at sende os en besked.

 

Bemærkninger om databeskyttelse:

TUNAP indsamler og behandler de personlige data, der er angivet i formularen, for at kunne behandle den ønskede forespørgsel for dig. Bemærk venligst markeringen af de obligatoriske felter i formularerne. Disse oplysninger er nødvendige, for at vi kan behandle din forespørgsel.

Behandlingen af de data, der er indtastet i kontaktformularen, er baseret på dit samtykke (art. 6, stk. 1, lit. a DSGVO). Du kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke. Til dette formål er en uformel meddelelse pr. e-mail til os tilstrækkelig. Lovligheden af de databehandlingsoperationer, der er udført indtil tilbagekaldelsen, forbliver upåvirket af tilbagekaldelsen.

De data, du har indtastet i kontaktformularen, forbliver hos os, indtil du beder os om at slette dem, tilbagekalde dit samtykke til at gemme dem, eller formålet med at gemme dataene ikke længere gælder (f.eks. efter at vi har afsluttet behandlingen af din anmodning). Obligatoriske lovbestemmelser - især opbevaringsperioder - forbliver upåvirkede.

Supplerende databeskyttelsesoplysninger, især om dine rettigheder til information, korrektion, sletning, begrænsning af behandling, indsigelse og klage, kan findes i vores databeskyttelseserklæring.

* = obligatorisk felt