Har du noen forslag eller spørsmål?

Da har du kommet til rett sted!

Kontakt oss nå!

Supportteamet vårt er tilgjengelig for å svare på spørsmål og bekymringer. Bruk kontaktskjemaet nedenfor for å sende oss en melding.

 

Merknad om databeskyttelse:

TUNAP samler inn og behandler personopplysningene som oppgis i skjemaet for å kunne behandle den forespurte henvendelsen for deg. Vær oppmerksom på merkingen av de obligatoriske feltene i skjemaene. Denne informasjonen er nødvendig for at vi skal kunne behandle forespørselen din.

Behandlingen av opplysningene som oppgis i kontaktskjemaet, er basert på ditt samtykke (art. 6 avsn. 1 lit. a DSGVO). Du kan når som helst tilbakekalle dette samtykket. En uformell e-post til oss er tilstrekkelig for dette formålet. Tilbakekallingen påvirker ikke lovligheten av databehandlingen som ble utført før tilbakekallingen.

Opplysningene du har oppgitt i kontaktskjemaet, forblir hos oss til du ber oss om å slette dem, tilbakekaller ditt samtykke til å lagre dem eller til formålet med å lagre opplysningene ikke lenger gjelder (f.eks. etter at vi har fullført behandlingen av forespørselen din). Obligatoriske lovbestemmelser - spesielt oppbevaringsperioder - forblir upåvirket.

Ytterligere informasjon om personvern, spesielt om dine rettigheter til informasjon, korrigering, sletting, begrensning av behandling, innsigelse og klage, finner du i vår personvernerklæring.

* = obligatorisk felt