Har du några förslag eller frågor?

Då har du kommit till rätt ställe!

Kontakta oss nu!

Vårt supportteam finns tillgängligt för att svara på dina frågor och funderingar. Använd kontaktformuläret nedan för att skicka ett meddelande till oss

 

Anmärkning om dataskydd:

TUNAP samlar in och behandlar de personuppgifter som anges i formuläret för att kunna behandla den begärda förfrågan åt dig. Observera markeringen av de obligatoriska fälten i formulären. Denna information är nödvändig för att vi ska kunna behandla din förfrågan.

Behandlingen av uppgifterna i kontaktformuläret baseras på ditt samtycke (art. 6 avsn. 1 lit. a DSGVO). Du kan när som helst återkalla detta samtycke. En informell kommunikation via e-post till oss är tillräcklig för detta ändamål. Lagligheten av de databehandlingsåtgärder som utförts fram till återkallelsen påverkas inte av återkallelsen.

De uppgifter som du har angett i kontaktformuläret kommer att finnas kvar hos oss tills du begär att vi tar bort dem, återkallar ditt samtycke till att lagra dem eller syftet med att lagra uppgifterna inte längre gäller (t.ex. efter att vi har slutfört behandlingen av din begäran). Obligatoriska rättsliga bestämmelser - i synnerhet lagringstider - förblir opåverkade.

Kompletterande information om dataskydd, särskilt om dina rättigheter till information, korrigering, radering, begränsning av behandling, invändning och klagomål, finns i vår dataskyddsdeklaration.

* = obligatoriskt fält