Hva er informasjonskapsler?

Når du besøker et nettsted, kan det lagre eller hente informasjon om nettleseren din. Dette skjer vanligvis i form av informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små tekstfiler som kan brukes av nettsteder for å gjøre brukeropplevelsen mer effektiv. Informasjonskapsler kan lagres på enheten din hvis de er strengt nødvendige for driften av dette nettstedet. For alle andre typer informasjonskapsler trenger vi din tillatelse.


Beskyttelse av opplysningene dine


Dette nettstedet bruker ulike typer informasjonskapsler. Noen informasjonskapsler plasseres på sidene våre av tredjeparter. Denne informasjonen kan dreie seg om deg, dine preferanser eller enheten din, og brukes i stor grad til å få nettstedet til å fungere slik du forventer. Du kan vanligvis ikke identifiseres direkte ut fra informasjonen som lagres i informasjonskapsler, men de kan gi deg en mer personlig tilpasset nettopplevelse. Du finner mer informasjon om informasjonskapsler i personvernerklæringen vår.

Kundeinformasjon om informasjonskapslene som brukes

 
Navn Kategori1 Varighet Gyldig Beskrivelse
ppms_privacy* Teknisk nødvendige 12 måneder .aircowell.com Teknisk informasjonskapsel fra Würth (leverandør av verktøyet for informasjonskapsel), som lagrer informasjon om din interaksjon i møte med informasjonskapselbanneret.
_pk_id.* Teknisk nødvendige 12 måneder .aircowell.com Informasjonskapsel til analyseformål fra Würth (leverandør av samtykkeverktøyet for bruk av informasjonskapsler), som lagrer ulike statistiske nøkkeltall og analysedata som besøkstall, tidsintervaller og lignende.
_pk_ses.* Teknisk nødvendige Økter .aircowell.com Informasjonskapsel til analyseformål fra Würth (leverandør av cookie-samtykkeverktøyet), som ikke inneholder noen data i seg selv. Når denne informasjonskapselen er satt, økes besøkstelleren i "_pk_id".
TS01* Teknisk nødvendige Økter .aircowell.com Teknisk nødvendig informasjonskapsel for systemsikkerhet fra TUNAP.
lbcookie Teknisk nødvendige Økter .aircowell.com Teknisk nødvendig informasjonskapsel fra TUNAP for systemets lastbalanse.
_gat* Statistikk og nettsideanalyse 1 dag .aircowell.com Informasjonskapsel med analyseformål fra Google Analytics som brukes til å øke nettstedets nedlastningshastighet og for å redusere forespørselsfrekvensen på nettsteder med høy trafikk. Se Googles retningslinjer for informasjonskapsler her https://www.google.com/policies/technologies/types/
_ga Statistikk og nettsideanalyse 2 år .aircowell.com Informasjonskapsel med analyseformål fra Google Analytics som brukes til å øke nettstedets nedlastningshastighet og for å redusere forespørselsfrekvensen på nettsteder med høy trafikk. Se Googles retningslinjer for informasjonskapsler her https://www.google.com/policies/technologies/types/
_gid Statistikk og nettsideanalyse 1 dag .aircowell.com Informasjonskapsel med analyseformål fra Google Analytics med en unik verdi for hvert sidebesøk. Se Googles retningslinjer for informasjonskapsler her https://www.google.com/policies/technologies/types/
_fbp Markedsføring 3 måneder .facebook.com Benyttet av Facebook for å fremme en rekke reklametjenester, som for eksempel auksjonsbud i sanntid av tredjepartsannonsører.
fr Markedsføring 3 måneder .facebook.com Facebook sporingspiksel. Benyttet av Facebook for å fremme en rekke reklametjenester, som for eksempel auksjonsbud i sanntid av tredjepartsannonsører.
youtube_consent Personalisering 12 måneder .aircowell.com Funksjonell informasjonskapsel fra TUNAP som lagrer informasjonen om hvordan du reagerte på informasjonen relatert til visning av YouTube-videoer.

1 Kategorier av informasjonskapsler

 

Vær oppmerksom på at endring av innstillingene for informasjonskapsler ikke automatisk sletter informasjonskapsler som allerede er lagret i nettleseren din. Hvis det er nødvendig, må du slette de informasjonskapslene du ikke lenger ønsker manuelt via nettleserinnstillingene.