Heb je suggesties of vragen?

Dan ben je hier op de juiste plaats!

Neem nu contact met ons op!

Ons team van specialisten staat klaar om jouw vragen/opmerkingen te beantwoorden.

 

Opmerking over gegevensbescherming:

TUNAP verzamelt en verwerkt de in het formulier verstrekte persoonsgegevens om de gevraagde aanvraag voor u te verwerken. Let op de markering van de verplichte velden in de formulieren. Deze informatie is noodzakelijk om uw aanvraag te kunnen verwerken.

De verwerking van de in het contactformulier ingevoerde gegevens is gebaseerd op uw toestemming (art. 6 lid 1 lit. a DSGVO). U kunt deze toestemming te allen tijde intrekken. Een informele mededeling per e-mail aan ons is hiervoor voldoende. De rechtmatigheid van de gegevensverwerking die tot de herroeping is uitgevoerd, blijft door de herroeping onaangetast.

De gegevens die u in het contactformulier hebt ingevoerd, blijven bij ons totdat u ons verzoekt deze te wissen, uw toestemming voor de opslag ervan intrekt of het doel voor de opslag van de gegevens niet langer van toepassing is (bijv. nadat wij de verwerking van uw verzoek hebben voltooid). Dwingende wettelijke bepalingen - met name bewaartermijnen - blijven onaangetast.

Aanvullende informatie over gegevensbescherming, met name over uw recht op informatie, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, bezwaar en klacht, vindt u in onze verklaring over gegevensbescherming.