Sådan fungerer vores proces til rensning af klimaanlæg

Rengøring af klimaanlæg med airco well®, en bæredygtig allround-løsning.

Hygiejnisk rent klima i bilens indre


Direkte rengøring og skylning af klimaanlægget med højt tryk sikrer optimale rengøringsresultater og et hygiejnisk rent indeklima i bilen.

Vores rengøringsproces forhindrer effektivt dannelsen af ubehagelige lugte og sikrer en sund indåndingsluft i bilen. airco well® fjerner bakterier, kim og svampe præcis, hvor de opstår: ved fordamperen og i pollenfiltermiljøet. Patogener og mikroorganismer elimineres med højt tryk, og alle berørte komponenter rengøres bæredygtigt.

Og det bedste af det hele: Vores rensningsproces er miljø- og sundhedsvenlig, fordi den ikke kræver allergifremkaldende farvestoffer, duftstoffer eller desinfektion.

Find værksted

Find et airco well®-partnerværksted i nærheden af dig nu.
 

Sådan fungerer det...

1. Vælg mærke og køretøjstype
2. Indtast by eller postnummer
3. Søg
4. Find et værksted
5. Anmod om en aftale!

Klimaanlagen-Reinigung_996 und 994

Rengøring af fordamperen og pollenfilterkassen

Alle bilers klimaanlæg har præcis to svage punkter, hvor de er særligt udsatte for at blive angrebet af snavs og skadelige mikroorganismer: pollenfilterkassen og fordamperen.

airco well®-rengøringssystemet til klimaanlæg består derfor af to specialudviklede komponenter, der renser disse to områder optimalt og forbedrer indåndingsluften i bilens indre på en bæredygtig måde:

Verschmutzungen Pollenfilter und Verdampfer

Rengøring af klimaanlæg i henhold til VDI-anbefaling

airco well®-rensningssystemet er den bedste løsning til sund indåndingsluft i bilen. Det er blevet bevist ved omfattende interne og uafhængige eksterne tests.

Foreningen af tyske ingeniører (VDI) anbefaler også regelmæssig rengøring af klimaanlægget i sin retningslinje 6032 (Hygiejnevejledning for ventilationssystemer i køretøjer).

Den rengøringsprocedure, der beskrives der, skal anvendes senest hvert andet år. airco well® følger denne retningslinje og opfylder beviseligt de højeste standarder med sin hygiejnerengøring.

gui-lab

Testet og certificeret

I overensstemmelse med kravene i VDI-retningslinje 6032 har gui-lab testet og certificeret overensstemmelsen af rengøringsmetoden på pollenfilterboksen og fordamperen til airco well®.

Kombinationen af kemisk-mekanisk rengøring, rengøringsformlen uden biocid, uden lugt og uden allergifremkaldende ingredienser samt effektiviteten til at reducere bakterier på de hygiejnisk relevante overflader i pollenfilterboksen og på fordamperen blev bekræftet.

Gui-lab-mærket certificerer airco well®: "Produkterne rengør hygiejnerelevante komponenter i ventilations- og airconditionsystemer i køretøjer effektivt, i overensstemmelse med direktiverne og på en måde, der ikke er sundhedsskadelig".

gui-lab er et fællesskab af miljøingeniører og laboratorier, hvis ekspertise ligger i evaluering og test af indendørs lufthygiejne, miljøteknologi og indendørs luftkvalitet.

Rengøring af pollenfilterkassen

Hvorfor skal pollenfilterboksen rengøres?
Airconditionanlæggets pollenfilter sikrer, at forurenende stoffer fra den omgivende luft ikke trænger ind i fordamperen eller bilens indre. Noget af filtratet aflejres dog i filterets omgivelser: Når pollenfilteret skiftes, kan partikler sætte sig fast der. Derfor skal dette område rengøres intensivt, hver gang pollenfilteret skiftes.
Hvordan fungerer rengøringen af pollenfilterboksen?
Hygiejnerenseren 996 til pollenfilterboksen er en specialudviklet rengøringsaerosol med en spraysonde. Når det gamle filter er fjernet, sprøjtes pollenfilterboksen og de tilstødende luftkanaler specifikt med rengøringssprayen. Sprøjtesonden sikrer en omfattende befugtning af hele pollenfiltermiljøet og en intensiv rengøringseffekt.
Hvad gør pollenfilterrensningen?
Hvad gør pollenfilterrensningen? Intensiv rengøring med vores pollenfilterrensespray forhindrer, at der dannes ubehagelige lugte på lang sigt, og at mikroorganismer (f.eks. svampe, bakterier og kim) genkoloniserer i pollenfilterhuset og i de tilstødende luftkanaler. Effekten: En varig forbedring af indåndingsluften i bilens indre. Intensiv rengøring med vores pollenfilterrensespray forhindrer, at der dannes ubehagelige lugte på lang sigt, og at mikroorganismer (f.eks. svampe, bakterier og kim) genkoloniserer i pollenfilterhuset og i de tilstødende luftkanaler. Effekten: En varig forbedring af indåndingsluften i bilens indre.

Rengøring af fordamperen

Hvorfor skal fordamperen rengøres?
Fugt og snavs kan samle sig i fordamperens tætliggende køleribber. Disse forhold danner en ideel grobund for bakterier, svampe og kim. Hvis fordamperen ikke rengøres, kan det have en negativ effekt på passagerernes helbred allerede efter kort tid - afhængigt af vejret, kørselsadfærden og brugen af klimaanlægget.
Hvordan fungerer rengøringen af fordamperen?
airco well® hygiejnerens sprøjtes direkte på fordamperen ved hjælp af en trykpistol. Rengøringsmidlet renser aktivt hele fordampersystemet: patogener, snavs og biofilm dannet af mikroorganismer skylles ud af fordamperen ved højt tryk.
Hvad gør rengøring af fordamperen?
Ubehagelige lugte fjernes direkte ved oprindelsesstedet, og luftkvaliteten i bilens indre forbedres bæredygtigt. Vores aircondition-rensning bruger ikke biocider: Desinfektion er ikke nødvendig og anbefales heller ikke. Desinfektion kan være sundhedsskadeligt og forårsage bakteriel resistens, og derfor anbefaler vi regelmæssig forebyggende rengøring af fordamperen.

 

Har du yderligere spørgsmål om rengøring af aircondition?