Κλιματισμός ανοιχτός.
Καθαρίστηκε επίσης;

Ο καθαρισμός κλιματιστικών airco well®. Το κλειδί για υγιή αέρα στο αυτοκίνητο.

Αναπνεύστε ξανά ελεύθερα.
Χάρη στον καθαρισμό κλιματισμού από την airco well®

Αεραγωγός στο αυτοκίνητο με σχηματική αναπαράσταση βακτηρίων, μικροβίων και μυκήτωνΟ κλιματισμός στο αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια πραγματική ανακούφιση τις ζεστές μέρες. Γνωρίζατε όμως ότι εγκυμονεί επίσης κινδύνους για την υγεία;

Ένα βρώμικο σύστημα κλιματισμού μπορεί να οδηγήσει στην εξάπλωση βακτηρίων, μυκήτων και άλλων μικροοργανισμών. Αυτά εγκαθίστανται στις υγρές και σκοτεινές περιοχές του συστήματος κλιματισμού και μπορούν να προκαλέσουν αναπνευστικές ασθένειες και αλλεργίες.

Για το λόγο αυτό, οι ειδικοί συνιστούν να καθαρίζετε τακτικά το κλιματιστικό σας.


Καθαρισμός κλιματιστικών με airco well® -
κάτι περισσότερο από την απλή αλλαγή του φίλτρου γύρης.

Η απλή αντικατάσταση του φίλτρου γύρης δεν αρκεί για την αποτελεσματική καταπολέμηση της βρωμιάς, της μούχλας και των βακτηρίων στο σύστημα κλιματισμού. Αυτό συμβαίνει γιατί αυτοί οι ρύποι εντοπίζονται κυρίως στον εξατμιστή του συστήματος κλιματισμού του αυτοκινήτου. Ένας καθαρισμός κλιματιστικών airco well® σε ένα από τα πιστοποιημένα συνεργεία μας, από την άλλη, εγγυάται ολιστικό καθαρισμό.

Σύσταση VDI για τον καθαρισμό του κλιματιστικού:
Για καλύτερη ποιότητα αέρα στο αυτοκίνητο

Αεραγωγός στο αυτοκίνητο με σχηματική αναπαράσταση βακτηρίων, μικροβίων και μυκήτων

Η VDI (Ένωση Γερμανών Μηχανικών) υποστηρίζει επίσης τον τακτικό καθαρισμό του κλιματιστικού στο αυτοκίνητο: Η οδηγία VDI VDI/ZDK 6032 Φύλλο 2 «Τεχνολογία αέρα; ποιότητα αέρα στα οχήματα·Απαιτήσεις υγιεινής για την τεχνολογία αερισμού. Η Cars/Trucks συνιστά τακτικό και σωστό καθαρισμό του κλιματιστικού και των φίλτρων προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα του αέρα στο αυτοκίνητο και να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι για την υγεία..

Συνιστά επίσης την αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας τουλάχιστον μία φορά το χρόνο και τον επαγγελματικό καθαρισμό του κλιματισμού κάθε δύο χρόνια. Για άτομα με αλλεργίες ή άλλα προβλήματα υγείας, ο καθαρισμός πρέπει να γίνεται ακόμη πιο συχνά.


Καθαρισμός κλιματιστικού. Γιατί, σίγουρα!

Οι αρνητικές συνέπειες της απολύμανσης του κλιματιστικού για εσάς και το όχημά σας.

Όταν καθαρίζετε ένα σύστημα κλιματισμού, αναφέρεται συχνά η απολύμανση. Ωστόσο, η απολύμανση του συστήματος κλιματισμού δεν συνιστάται για το όχημά σας ή για εσάς.

Από τη μία πλευρά, το απολυμαντικό προσβάλλει τα εξαρτήματα του συστήματος κλιματισμού και μπορεί να οδηγήσει σε μακροχρόνιες βλάβες στο σύστημα κλιματισμού. Επιπλέον, το απολυμαντικό στον εξατμιστή του κλιματιστικού μπορεί να είναι δυνητικά επικίνδυνο. Ο εξατμιστής κλιματισμού είναι ένα σημαντικό μέρος του συστήματος που ψύχει και αφύγρανση του αέρα. Εάν εισέλθουν απολυμαντικά στον ατμοποιητή, μπορούν να μεταφερθούν στον αέρα και να εισπνεύσουν, προκαλώντας αναπνευστικά προβλήματα και άλλα προβλήματα υγείας. Εν ολίγοις, αυτό σημαίνει ότι οι επιβάτες των οχημάτων εισπνέουν απευθείας υψηλά επίπεδα αλκοόλ, τα οποία είναι δύσκολο να ανεχθούν από τον ανθρώπινο οργανισμό.

Επομένως, η διαδικασία airco well® αναπτύχθηκε ειδικά για να εξασφαλίσει απαλό και αποτελεσματικό καθαρισμό των συστημάτων κλιματισμού. Χρησιμοποιείται συνδυασμός καθαρισμού υψηλής πίεσης και χημικού καθαρισμού, ο οποίος ούτε επηρεάζει τα εξαρτήματα του κλιματισμού ούτε θέτει σε κίνδυνο την ανθρώπινη υγεία. Μετά τον καθαρισμό του κλιματιστικού με airco well®, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αναπνέετε μόνο καθαρό και καθαρό αέρα.


Αεραγωγός στο αυτοκίνητο με σχηματική αναπαράσταση βακτηρίων, μικροβίων και μυκήτων

Γιατί πρέπει να καθαρίζετε τακτικά το κλιματιστικό σας.

Ένα υγρό περιβάλλον στο σύστημα κλιματισμού του αυτοκινήτου προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες για τη δημιουργία οσμών: γιατί προσφέρει ένα ιδανικό έδαφος αναπαραγωγής για βακτήρια και μούχλα. Ιδιαίτερα εάν το φίλτρο καμπίνας είναι υπερφορτωμένο, τα επίπεδα σκόνης, γύρης και ρύπων στον αέρα μπορεί να αυξηθούν πάρα πολύ.

Η έλλειψη υγιεινής στο σύστημα κλιματισμού μπορεί να προκαλέσει, μεταξύ άλλων, μια δυσάρεστη οσμή στο αυτοκίνητο και να επηρεάσει την υγεία των επιβατών του οχήματος.

Η εισπνοή του μολυσμένου αέρα μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα προβλήματα υγείας, όπως ερεθισμό των ματιών, της μύτης και του λαιμού. Οι αλλεργικοί και οι ασθματικοί μπορούν να αντιδράσουν ιδιαίτερα ευαίσθητα σε τέτοιο άγχος. Επιπλέον, ο μολυσμένος αέρας μπορεί να επηρεάσει τη συγκέντρωση και την ικανότητα αντίδρασης.

Γι' αυτό είναι σημαντικό να καθαρίζετε και να συντηρείτε τακτικά τον κλιματισμό του αυτοκινήτου σας.


Τα πλεονεκτήματα του καθαρισμού κλιματιστικών με airco well®

Χωρίς βιοκτόνα
Χωρίς βιοκτόνα

Ελαχιστοποιεί τους κινδύνους για την υγεία χάρη στον καθαρισμό χωρίς βιοκτόνα χωρίς απολύμανση.

Περισσότερη ισχύς
Περισσότερη ισχύς

Βελτιώνει τη ροή του αέρα του κλιματισμού και επίσης μειώνει την κατανάλωση καυσίμου.

Αποτρέπει τις οσμές
Αποτρέπει τις οσμές

Καθαρίζει τον εξατμιστή και αφαιρεί μούχλα και μικρόβια από το σύστημα κλιματισμού που μπορεί να προκαλέσουν δυσάρεστες οσμές.

Αναπνοή αέρα
Καλύτερη αναπνοή αέρα

Αυξάνει την οδηγική άνεση μέσω του βελτιωμένου αέρα αναπνοής και είναι απαλλαγμένο από βαφές και αρώματα.

Πιστοποιημένο και ελεγμένο.
Γιατί μπορείτε να εμπιστευτείτε την airco well®.

gui-lab
Δοκιμασμένο στο εργαστήριο GUI

Η gui-lab έχει δοκιμάσει και πιστοποιήσει τη συμμόρφωση της μεθόδου καθαρισμού airco well® σύμφωνα με την οδηγία VDI 6032.

Πιστοποίηση TÜV Thuringia
Πιστοποίηση TÜV

Η TÜV Thuringia επιβεβαιώνει: Ο καθαρισμός του εξατμιστή με το καθαριστικό υγιεινής airco well® 994 αυξάνει τη ροή του αέρα, βελτιώνει την απόδοση ψύξης και μειώνει την κατανάλωση καυσίμου/ισχύς.

ECARF: Συνιστάται για αλλεργικούς
Συνιστάται για αλλεργικούς

Η διαδικασία καθαρισμού airco well® είναι πιστοποιημένη από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Έρευνας για τις Αλλεργίες (ECARF). Η σφραγίδα ποιότητας ECARF προσδιορίζει προϊόντα και υπηρεσίες για τους πάσχοντες από αλλεργίες.

 

Έχετε ακόμα ερωτήσεις σχετικά με τον καθαρισμό του κλιματιστικού;