Helsedag

7. april er verdens helsedag, og helse er topp prioritet for Europeere

 

Lesetid: ca 1 min. | airco well® blogg

Helse-studio, super-mat og velvære-sentere blomstrer. Ikke overraskende fant en meningsmåling gjort av EU-kommisjonen ut at 99% av Europeerne har helse som den viktigste ting i livet, selv før familie og venner.


Flere firma gjenkjenner denne trenden, og ser på helse når de planlegger fremtiden. Fokus på helse har ført TUNAP, som er en markedsleder i teknologi i bilindustrien fra Wolfratshausen i Bavaria, til å lansere airco well®, det første komplette system for rens av AC-anlegget i biler.

Skitt og mikroorganismer vil bygge seg opp i AC-anlegger i løpet av få måneder.Dette kan utgjøre en fare for både sjåfør og passasjerer, lenge før en ubehagelig lukt oppstår. Derfor bør AC-anlegget testes og rengjøres minst en gang i året – før bakterier kan forårsake store problemer.

Uheldigvis forårsaker mange AC-produkter mere skade enn godt er, fordi de inneholder skadelige kjemikalier i tillegg til fargestoffer og parfymer som kan fremkalle allergier. airco well® er miljøvennlig og gjør ingen skade på helsen. Uavhengige tester har vist at airco well® er det meste effektive tilgjengelige rensesystemet for AC.

TUNAP Splash-effekten benytter høytrykk for å spyle skitt og mikrober fra fordamperen og i og rundt pollenfilteret Dette sikrer ren, frisk kald luft til sjåfør og passasjerer.Denne høytrykks-rensen kan gjøres raskt og enkelt av kvalifiserte verksteder som et ledd i servicen - eller når du bytter til sommerdekk denne våren.